Kiimassuon jätekeskus
kuormien vastaanotto

Avoinna tänään 7-18

 
In English
 
Uutiset ja ajankohtaiset
 

Uutiset ja ajankohtaista

17.01.2020

Haemme Laitosvastaavaa/työnjohtajaa


Suomen Erityisjäte Oy on jätteenpolton pohjakuonien, pilaantuneiden materiaalien ja vaarallisten jätteiden käsittelyn ja turvallisen loppusijoituksen sekä raaka-aineiden hyödyntämisen asiantuntija. Yrityksen omistajat ovat Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy (51 %) ja Kuusakoski Oy (49 %). Tällä hetkellä työskentelemme 14 osaavan ammattilaisen voimin ja liikevaihtomme oli vuonna 2018 noin 11 M€. Toimintapolitiikkamme tavoitteena on ottaa huomioon kaikessa toiminnassamme vastuullisuus, ihmiset ja ympäristö.

Toimintamme kasvaessa haemme

”LAITOSVASTAAVAA/TYÖNJOHTAJAA”

vastaamaan Suomen Erityisjäte Oy:n Porissa sijaitsevan vaarallisten jätteiden ja pilaantuneiden massojen prosesseista. Tehtäviisi kuuluu mm. massojen vastaanoton koordinointi, välivarastointijärjestelyt, laitoksen prosessit ja niiden kehittäminen sekä vastaat yhteydenpidosta yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden suuntaan laitoksen osalta. Vastaat tehtäviisi liittyvistä turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioista yhteistyössä muun organisaation kanssa. Osaamisesi mukaan voit osallistua myös alueen rakentamisprojekteihin tai myyntityöhön. 

Odotamme sinulta

  • yhteistyökykyä
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä aitoa halua kehittää toimintoja
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
  • suunnitelmallisuutta ja organisointikykyä
  • kokemusta kenttätoiminnoista tai laitosprosesseista
  • hyvää tietotekniikan osaamista

Osallistut tarpeen mukaan sijaistuksiin Suomen Erityisjäte Oy:n muissa toimipisteissä Forssassa ja Kangasalla. Luemme eduksesi esimieskokemuksen, hyvän englanninkielen taidon ja kokemuksen kiertotalouden alalta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviin kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Tukenasi on tuloksellinen ja innostunut työyhteisömme.

Lisätietoja tehtävästä antaa
27.1. ja 28.1. klo 12-14 käyttöpäällikkö Osmo Jyrävänkoski, puh. 040 096 4174
27.1. ja 28.1. klo 09-18 liiketoimintajohtaja Pasi P.Virtanen, puh. 040 587 1675

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 2.2.2020 mennessä osoitteeseen merja.wallin@erityisjate.fi

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!

Suomen Erityisjäte on osa LHJ Groupin kiertotalouskonsernia, jonka käsittelykeskus sijaitsee Forssan Kiimassuolla. Konsernin viiden yrityksen erityisosaamista ovat elektroniikan, sähkölaitteiden ja metallin kierrätys, tietoturvakäsittely, pilaantuneen maan ja teollisuusjätteen käsittely, jätevoimalaitosten pohjakuonien käsittely, yhdyskuntajätehuolto sekä jätehuollon kokonaispalvelut. LHJ Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 25 M€ ja se työllisti 95 alan ammattilaista. Konsernin emoyhtiö on Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy.

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla toiminnastamme ja alaan liittyvistä uusista tuulista.